Alba i Bajern lako do novih trijumfa u Nemačkoj

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 11.12.2016.
17:44
Izvor: Sportske.net

U okviru 13. kola nemačke Bundeslige, Alba je kod kuće savlada Bremerhaven, dok je Bajern u gostima bio bolji od Frankfurta.

albaberlin.de
albaberlin.de

Povezane vesti

Izabranici Ahmeta Čakija vezali su treći trijumf u nemačkom šampionatu kako su na svom terenu savladali Bremerhaven rezultatom 97-71.

Već na polivremenu je sve bilo jasno, kako je ekipa iz prestonice vodila sa 22 poena razlike.

U nastavku su uspeli i da povećaju prednost, a svi igrači koji su bili u protokolu su kročili na parket, samo Šnajder se nije upisao u listu strelaca.

Čak šest dvocifrenih košarkaša u pobedničkom sastavu, predvodio ih je Malkom Miler sa 15 poena, dva manje je dodao Elemdin Kikanović.

Akipinar i Ingliš su se zaustavili na po 11 poena, dok su bivši igrač Partizana Dragan Milosavljević i nemački reprezentativac Gifi dodali po 10 poena.

U poraženom sastavu 14 poena Digs, 13 Anderson, 12 Ostin, 11 Blek.

Aleksandar Djordjevic
Foto: screenshot - Twitter.com

Slavili su i izabranici našeg selektora Aleksandra Đorđevića u 13. kolu nemačkog šampionata, u gostima su bili bolji od ekipe Frankfurat.

Na kraju je bilo 57-77 za Saletove momke, ako je postojala dilema oko pobedika otklonjena je u poslednjem kvartalu, kada je domaća ekipa upisala svega pet poena.


Sjajnu partiju je u pobedničkom sastavu pružio Brajs Tejlor koji je meč završio sa 22 poena, pratili su ga Reding sa 13, Dominik Bartel sa 11 i Nik Džonson sa 11 poena.

Bivši igrač Partizana Vladimir Lučić nije bio previše raspoložen, za 21 minut je upisao pet poena (sve sa linije penala) i pet skokova, a imao je čak četiri izgubljene lopte.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke