Akojon se ne plaši Zvezde, jedva čeka plej-of!

Autor: Darko Mitrović
utorak 24.03.2015.
11:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Bolan poraz doživeo je Partizan u Podgorici, pogotovo boli način na koji su crno-beli prokockali veliku priliku u završnici meča, pa će sada imati mnogo težak zadatak da se domognu plasmana u Evroligu.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

A igrač koji se toliko dugo čekao u Partizanu ove sezone, u koga ''Grobari'' polažu velike nade da bi mogao da bude ključni adut u ostvarenju željenog cilja, novi plejmejker Džoš Akojon, nije obeshrabren neuspehom u Podgorici.

Svestamn je i on težine zadatka koji crno-bele sada čeka u polufinalu plej-ofa, ali strah od moćne Zvezde ne oseća. naprotiv, jedva čeka da sa crveno-belima odmeri snage.

''U Podgorici smo kontrolisali utakmicu do samog kraja. Ali, tada nam se lopta nekoliko puta izmigoljila iz koša, nismo imali ni sreće. Sada nam predstoje mečevi sa Zvezdom, sa uzbuđenjem čekam ta iskušenja i naravno verujem da možemo do finala'', poručio je Akojon, a prenose ''Novosti''.

Optimizam ne napušta ni Sašu Pavlovića, koji veruje da Partizan sada ima dovoljno vremena da se na najbolji mogući način spremi za polufinalne dvoboje sa Zvezdom.

''Glavu gore, čeka nas Zvezda. Imamo vremena da se pripremimo za te važne mečeve'', jasan je Pavlović, koji posle meča u Podgorici nije želeo previše da se bavi uvredama koje su bile upućivane i na njegovu adresu od strane navijača Budućnosti.

''Ne sećam se da je Budućnost imala veću podršklu na nekoj utakmici. Bilo je i malo vređanja, ali da se okrenemo dešavanjima na parketu'', konstatovao je Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke