Akojon našao novi angažman

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.11.2016.
13:28
Izvor: Sportske.net

Bivši plejmejker Partizana Džoš Akojon nije se dugo zadržao u Baskoniji ali je odmah nakon isteka kratkoročnog ugovora sa klubom iz Vitorije pronašao novi angažman u Evropi.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Momak koji je u završnici sezone 2014/2015 zaigrao za Partizan završio je saradnju sa Baskonijom pošto klub iz Vitorije nije želeo da mu ponudi dugoročni ugovor.

Amerikanac Džoš Akojon (30, 180 cm) karijeru nastavlja u ekipi Lijetuvos Ritasa koja je odlučila da se zahvali na saradnji Koriju Fišeru.

Slavni litvanski klub odlučio se da "pokupi" Akojona pošto Kori Fišer nije opravdao očekivanja, a bivši plejmejker Partizana neočekivano je postao slobodan agent.

Baskonija je Džoša Akojona angažovala 2. oktobra na kratkoroči ugovor, a pisali smo da iskusni plej na meču sa Crvenom zvezdom mt:s nije ni odradio zagrevanje što je bila potvrda da se na njega u Vitoriji više ne računa.

Amerikanac sa nigerijskim korenima nastupao je posle Partizana za Đilin Tajgerse, Dinamo Sasari i Baskoniju, a Lijetuvos Ritas biće mu peti klub za koji će igrati u Evropi.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Markо Đorđević
Tuesday, 22.11.2016
15:48

Kako je bese bilo ono, dosao je Dzos, paticete jos ? :D Slazem se, bilo je patnje. Patili su navijaci partizana kad god je kralj agamemnon bio na terenu jer osim da sutne trojku, nema veze sa kosarkom.

avatar
NemanjaMijat986
Wednesday, 23.11.2016
00:02

zar smo vam toliko nabili komplekse da nijedna vest,pa cak i o bivsim igracima Partizana ne moze proci bez komentara navijaca ugasenog pa restartovanog mutanta Ive Lole Ribara iz Zeleznika sa boravistem na Malom kalemegdanu. Uzivajte u vasim uspesima,manite nas. Mi smo ipak sve to prosli ...

avatar
Markо Đorđević
Wednesday, 23.11.2016
02:04

U beton ligu, gde vam je i mesto, propali drzavni projektu.