Agonija - Makabi nanizao sedam poraza!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.04.2017.
22:13
Izvor: Sportske.net

Šestostruki šampion Evrope uveliko pravi planove za narednu sezonu pošto je tekuća odavno arhivirana, što potvrđuje i novi poraz u izraelskom prvenstvu.

Epa/Adrian Ruiz De Hierro
Epa/Adrian Ruiz De Hierro

Povezane vesti

Košarkaši Makabija iz Tel Aviva zabeležili su novi poraz u izraelskom šampionatu čime je produbljena agonija u kojoj se nalaze tokom većeg dela tekuće sezone.

Makabi je na domaćem terenu izgubio od Makabi Haife sa 79:63 (11:17, 28:9, 18:17, 22:20) i time upisao peti uzastopni poraz u Superligi, a sedmi ako se računaju sva takmičenja!

To je verovatno jedan od najlošijih nizova šestostrukog šampiona Evrope koji drugu sezonu za redom ne uspeva da se sastavi i zaigra na nivou renomea koji poseduje.

Nakon novog trijumfa u prvenstvu Makabi je pao na treće mesto na tabeli i sada ima pobedu manje u odnosu na vodeći Hapoel Eliat i drugoplasirani Hapoel Holon, a samo trijumf više od četvrtoplasirane ekipe.

Zbog svega što se Makabiju dešava u sezoni na izmaku čelnici kluba su počeli pregovore sa Šarunasom Jasikevičiusom koji je dobio ponudu da u naredne dve godine predvodi "Ponos Izraela".

Više o tome mogli ste da čitate OVDE!

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke