ACB - Srbin izveo potez večeri

Autor: Boban Filipović
subota 08.04.2017.
23:15
Izvor: Sportske.net

Od srpskih košarkaša koji igraju u Španiji večeras se radovali Nedović, Musli, Oliver Stević i "čarobnjak" Dejan Todorović. Partija sezone bivšeg košarkaša Vojvodine, Partizana i Crvene zvezde Strahinje Miloševića ipak nije bila dovoljna da njegov Betis s

Povezane vesti

Posle osvajanja Evrokupa i obezbeđenoh učešća u Evroligi naredne sezone, košarkaši Unikahe su nastavili trijumfali marš na gostovanju u Komposteli. Izabranici Đoana Plaze su slomili otpor Obradorija u poslednjoj četvrtini i trijumfovali rezultatom 78:70.

Džamar Smit je vodio Unikahu do pobede sa 19 postignutih poena, pogodio je 5 trojki iz 9 pokušaja. Reprezenattivac Srbije Nemanja Nedović je ugradio 6 poena, dva skoka i dve asistencije u trijumf, niej mnogo igrao, proveo je na parketu nešto manje od 15 minuta, dok Dejan Musli nije ulazio u igru jer se još nije u potpunosti oporavio od povrede.

Tenerife, koji je dugo bio lider, polako posustaje. Danas je pao u Andori, 'Kneževi' su slavili u utakmici "na jednu loptu" sa 85:82. Bivši košarkaš Zvezde i FMP-a Oliver Stević je bio među zapaženijima u pobedničkom timu sa 12 poena i tri skoka.

Najveći broj srpskih košarkaša nastupio je na utakmici između Betisa i Bilbaoa u Sevilji. Strahinja Milošević je bio naefikasniji akter utakmice, no 16 poena ovog Novosađanina, kao ni 10 koje je ubacio Čačanin Nikola Radičević, nisu bili dovoljni da se savladaju gosti iz Baskije. Srbin iz Mrkonjić Grada Dejan Todorović je u pobedu svoje ekipe usadio 6 poena, 4 skoka i asitencijcu večeri za bivšeg igrača Mege Danila Nikolića.


Rezultat utakmice u Sevilji bio je 73:85, Andalužani su ublažili katastrofu budući da su na poluvremenu bili na minus 24.

Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ПОРОДИЧНА ТРАДИЦИЈА
Sunday, 09.04.2017
09:29

I ovaj Dejan treba da bude na Djordjevicevom spisku od 24, i on i Radicevic.