ACB - Srbi se isprsili pred Realom

Autor: Boban Filipović
subota 15.04.2017.
21:04
Izvor: Sportske.net

Rutinska pobeda 'Los Blankosa' protiv Betisa, u čijim redovima su odlični bili srpski košarkaši Strahinja Milošević i Nikola Radičević.

EPA/EFE/MARISCAL
EPA/EFE/MARISCAL

Povezane vesti

Aktuelni šampion Španije će ostati lider na tabeli ACB lige i posle 27 odigranih kola, pošto je danas bez većh problema savladao Betis rezultatom 87:76.

Izabranici Pabla Lasa su već u prvoj četvrtini stekli dvocifrenu prednost, na poluvremenu je bilo plus 13, a u nastavku je posao rutinski priveden kraju.

Andres Noćioni i Džejsi Kerol su nosili 'Kraljevski klub' do četvrte uzastopne pobede u prvenstvu. Iskusni Argentinac koji će okončati karijeru na kraju sezone je bio najefikasniji na utakmici sa 26 poena, 'Mitraljeta' iz SAD je ubacio "pola koša" manje. Zapaženu rolu imao je i centar Otelo Hanter, kome je nedostajao jedan skok za dabl-dabl (10 pts, 9 sk).

U poraženom sasstavu odličnu partiju je pružio bivši košarkaš Vojvodine, Partizana i Crvene zvezde Strahinja Milošević. Novosađanij je postigao 17 poena, imao po dva skoka i asistencije i bio je drugi strelac gostiju iz Sevilje iza Loketa koji je brojao do 18. Čačanin Nikola Radičević je odlično razigravao svoje saigrače, imao 9 asistencija, šuterski nije bip baš rasloložen, ubacio je samo tri poena i imao dva skoka.

Na pet kola pre kraja Betis je pretposlednji na tabeli, Real Madrid je prvi.

'Los Blankosi' se sada okreču obavezama u Evroligi. Tokom naredne sedmice deliće dva megdana sa Darušafakom u prvoj rundi plej-ofa.



Standings provided by Sofascore LiveScore

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bomb@$
Saturday, 15.04.2017
23:39

P.S.nPogotovo jer je bio maltene otjeran iz Partizana i isprdan.. Sad da im pokaze ko je i sta je

avatar
Bomb@$
Saturday, 15.04.2017
23:33

Radicevic je veoma dobar play. Mogo bi biti dobra zamjena za Jovica iduce godine,ako ode..