ACB - Real pao sa 'penala'

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 27.12.2016.
23:46
Izvor: Sportske.net

Šampion Španije doživeo je drugi ovosezonski poraz u ACB ligi, pošto je ekipa Betisa sa linije za slobodna bacanja stigla do pobedonosnih poena.

euroleague.net
euroleague.net

Povezane vesti

Košarkaši Betisa priredili su najveće iznenađenje u 14. kolu španske ACB lige pošto su na domaćem terenu uspeli da "uzmu skalp" aktuelnom šampionu, ekipi Real Madrida.

Betis je slavio sa "pola koša" razlike, rezultatom 86:85 (23:28, 18:18, 19:23, 26:16) a odlučujući poeni postignuti su sa linije za slobodna bacanja 15 sekundi pre kraja meča.

Poene koji su Betisu doneli kapitalnu pobedu postigao je Huanho Trigero sa linije za slobodna bacanja 15 sekundi pre kraja utakmice, a zatim su domaći uspeli da odbrane poslednji napad osiguraju trijumf.

Trent Loket i Rašid Mahalbašić bili su najefikasniji u pobedničkom timu sa po 16 poena, dok je na drugoj strani dominirao Serhio Ljulj sa 20 poena i 5 asistencija.

Nemanja Nedović je u porazu Unikahe na gostovanju Andori postigao 15 poena, upisao 3 skoka i 2 asistencije, dok je Dejan Musli zabeležio 9 poena i 8 skokova.

Bivši košarkaš Partizana Lester Bo Mekejleb prikazao je sjajnu partiju u pobedi Gran Kanarije nad Baskonijom (74:61). Amerikanac sa makedonskim pasošem postigao je 17 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke