ACB - Paunić 'ON FIRE', novi dabl-dabl Muslija

Autor: Boban Filipović
nedelja 28.02.2016.
15:43
Izvor: Sportske.net

Bivši reprezentativac Srbije odigrao još jednu odličnu partiju i jedan je od najzaslužnijih za pobedu svoje Fuenlabrade na gostovanju u Manresi u 21. kolu španskog šampionata.

baloncestofuenlabrada.com
baloncestofuenlabrada.com

Povezane vesti

Ivan Paunić ove sezone igra verovatno najbolju košarku u karijeri.

Danas je ubacio 18 poena Manresi i uz hrvatskog plejmejkera Marka Popovića bio najefikasniji u pobedi Fuenlabrade (73:78).

Paunić je podgio 5od 7 šuteva iz igre, šutirao penale 8/10 i zabeležio tri skoka.

U poraženom sastavu ubedljivo najbolji Dejan Musli. Srpski cenatr je postigao 20 poena i imao 11 skokova i ukupan indeks korisnosti 32.

 
Evroligaš Unikaha je nastavio da posrće, nakon ubedljivog poraza u 8. kolu Top 16 faze od Darušafake u Istanbulu, četa Đoana Plaze je poražena pred svojim navijačima od Murisje (79:90) predvođene Fakundom Kampacom (16 pts, 8 as).

Nemanja Nedović
je postigao 8 poena, imao 4 asistencije i 3 skoka kod Andalužana. Igrao je nešto više od 20 minuta, pronašio sva četiri šuta za tri.

Stefan Marković
je i dalje van stroja zbog povrede i to je glavni razlog što Unikaha igra daleko ispod očekivanja ove sezone.

Sevilja je savladala Obradorio iz Kompostele pred svojom publikom rezultatom 67:58, a srpski pelejmejker Nenad Miljenović participirao je u pobedi svoje ekipe sa 9 poena i po jednim skokom i asistencijom. Na parketu je proveo 16 i po minuta.

Bilbao je bio bolji od Andore (83:72). Dejan Todorović nije ulazio u igru, dok je Luka Bogdanović imao učinak od 9 poena i 6 skokova kod poraženih gostiju.

Huventud je poražen od Tenerifa u gostima, rezultat je bio 73:68, a Milovan Raković je postigao 6 poena i imao 4 skoka kod poraženih Katalonaca.

21. kolo ACB lige će biti kompetirano večeras, ostalo je da se odigraju još četiri utakmice, a najzanimljivije će biti u Valensiji, gde lider dočekuje aktuelnog šampiona Real Madrid.


Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke