ACB - Nedović razbio Gran Kanariju!

Autor: Nikola Miloradović
subota 15.10.2016.
20:51
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Unikahe savladali su ekipu sa Kanarskih ostrva na otvaranju četvrtog kola najkvalitetnijeg takmičenja u Španiji.

twitter.com
twitter.com

Povezane vesti

Ekipa iz Malage tako je došla do svog drugog vezanog trijumfa kako su na startu doživeli poraze od Reala i Saragose.

Rezultat je na kraju bio 89-78, a još jednom je sjajan u redovima ekipe koji predvodi Đoan Plaza bio srpski reprezentativac Nemanja Nedović, koji konačno pokazuje svoj pun potencijal.

Ovoga puta postigao je 23 poena, šutirao 7/8 za dva poena, 2/6 za tri dok je sa penala bio nepogrešiv (3/3). Upisao je i šest asistencija za ukupan indeks 29, te nema sumnje da će biti jedan od najkorisnijih igrača četvrtog kola. Srpski košarkaš se u jednom trenutku susreta i povredio, ali se vratio na parket i kompletirao sjajnu partiju.


Dejan Musli
i ovoga puta solidan, dva poena su mu nedostajala za dabl-dabl učinak, kako je stao na osam postignutih poena, dok je upisao 10 uhvaćenih lopti.

Pored srpskih košarkaša istakli su se i Danijel Dijez sa 15 poena, kao i bivši košarkaš Partizana Oliver Lafajet sa 13.

S druge strane, najefikasniji je bio Kajl Kjurik, momak koga prati neverovatna životna priča, sa 13 poena, njega su pratili još jedan bivši igrač beogradskih "crno-belih" Bo Mekejleb sa 12 kao i Albert Oliver sa 11 poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke