ACB - Ko će da prekine teror Valensije?

Autor: Boban Filipović
ponedeljak 04.01.2016.
17:58
Izvor: Sportske.net

"Evropski Voriorsi" vezali sinoć 14. pobedu u nizu u Endesa ligi. I dalje ne zanju za neuspeh u tekućoj sezoni, trenutan skor u svim takmičenjima im je neverovatnih 24/0!

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Poslednja žrtva košarkaša Valensije je evroligaš Unikaha.

Četa Đoana Plaze je bez povređenog Stefana Markovića u timu poražena sinoć na gostovanju kod lidera ACB lige rezultatom 81:70.

"Slepe miševe" je do 14. prvenstvene pobede u nizu ove sezone vodio iskusni Fernando San Emeterio koji je ubacio 17 poena, dvocifreni su bili Rafa Martinez sa 13 i Romain Sato sa  11 poena, dok je Vladimir Lučić doprineo sa 6 poena i 3 skoka.

Kod gostiju iz Malage, koji su u frupi sa Crvenom zvezdom Telekom u top 16 fazi Evrolige, jedini raposložen za igru bio je Džamar Smit sa 24 poena. Reprezentativac Srbije Nemanja Nedović je svom bivšem klubu ubacio 5 poena uz očajan šut i imao 3 asistencije.

Derbi 14. kola odigran je u Vitoriji, gde je Laboral Kuća savladala Real Madrid rezultatom 86:80. Janis Burusis je uništio svoj bivši klub, ubacio je 24 poena i uhavtio 8 lopti pod obručima za inedks 37 i titulu MVP 14. kola. Kod 'Kraljeva' je, u odsustvu Rudija i Ljulja, najbolji Ćaćo Rodrigez sa 20 poena i 8 asistencija.

Stevan Jelovac je sa 15 poestignutih poena vodio Saragosu do pobede u Sevilji (73:84). Nenad Miljenović je ubacio 3 poena i imao 4 asistencije kod poraženih domaćina.

Dejan Musli
je bio blizu dabl-dabla (10 pts, 7 sk) u porazu Manrese na gostovanju fenjerašu Gipuzkoi u San Sebatsijanu (89:70).

Najluđu meč odigan je u Komposteli, gde je Obradorio slavio nad Andorom rezultatom 104:103 posle produžetka. Luka Bogdanović je postigao 12 poena i zabeležio 6 skokova kod gostiju.

O dešavanjima na ostalim utakmicama 14. kola ACB lige čitajte OVDE.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke