ACB - Barsa se revanširala Baskoniji

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 29.01.2017.
21:13
Izvor: Sportske.net

Uprkos brojnim kadrovskim problemima sa kojima se ekipa Barselone suočava u tekućoj sezoni Katalonci su uspeli da se revanširaju Baskoniji za poraz u Evroligi.

screenshot - Youtube.com
screenshot - Youtube.com

Povezane vesti

Drugi međusobni susret koji su ekipe Baskonije i Barselone odrigrale u tekućoj nedelji završen je trijumfom katalinskog sastava.

Baskonija je pre dva dana slavila u "Blaugrani" u okviru 20. kola Evrolige, a desetkovani Katalinci večeras su se revanširali u ACB ligi pošto su u Vitoriji savladali tim Sita Alonsa rezultatom 92:84 (20:21, 21:14, 27:21, 24:28).

Bez nekolicine povređenih igrača i Džoija Dorsija koji je nedavno dobio otkaz Barselona je došla do trijumfa, a hrvatski centar Ante Tomić bio je najjača karika gostiju u Vitoriji.

Centar Barselone postigao je 21 poen (8/10 za dva) i ostvario 5 skokova, a pratili su ga Tajris Rajs sa 17 poena i 8 asistencija, te Džastin Doelman sa 15 poena i 3 skoka.

Sito Alonso ponovo nije mogao da računa na povređenog Tota Šengeliju, a najbolji su večeras bili Šejn Larkin (7 as) i Johanes Vojgtman (5 sk) sa po 16 poena.

Poslednju utakmicu 18. kola odigrali su Manresa i Mursija, a gosti su slavili rezultatom 73:63. Za Manresu je 14 poena postigao Aleksandar Cvetković, dok je Petar Aranitović dodao 6 poena.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke