ACB - Barsa se budi, Jelovac je "prerastao" Saragosu!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 12.02.2017.
14:31
Izvor: Sportske.net

U ranom popodnevnom terminu odigrano je pet susreta španskog košarkaškog šampionata.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Ekipa Barselone, koja ne liči na sebe ove sezone, deklasirala je Manresu, na kraju je bilo 92-72 za Barcokasove izabranike.

Neizvesnost nije postojala u ovom susretu, Katalonci su dominirali od starta i došli do zasluženog 14. trijumfa ove sezone.

Predvodio ih je talentovnai Erikson sa 21 poenom, a njega su pratili Vezenkov sa 14, Rajs i Faverani sa po 12, kao i Navaro sa 10 poena.

U poraženom sastavu 14 poena je upisao Sagz, 11 je dodao Auda, dok su bivši igrač Partizana Aranitović i Trapani upisali po 10 poena.

Bivši plej "Večitih" Aleksandar Cvetković upisao je četiri poena i dve asistencije za poraženu Manresu.

Valensija je deklasirala Saragosu sa 100-67.


Predvodio ih je Sikma sa 16 poena, a njega su pratili Dubljević sa 12, Slava Kravtsov sa 11, kao i Rafa Martinez sa 10 poena.

U poraženom sastavu odličan, ali usamljen bio je Stevan Jelovac sa 20 poena i šest skokova. Meč je počeo sa klupe, a rezervisti su ukupno upisali 23 poena, što nedvosmisleno ukazuje da Jelovcu nije mesto među njima.

Dvocifreni su bili i Gecevičijus sa 13, kao i Foti i Beljas sa po 10 poena.

Bilbao je nadigrao Fuenabradu, na kraju je bilo 82-76.


Baskijce je do pobede predvodio Bamfort sa 15 poena, pratili su ga Mumbru sa 11, Ivan Buva sa 12, kao i srpski internacionalac Dejan Todorović sa 10 postignutih poena.

U poraženom sastavu 18 poena O'Lirija, 12 je dodao iskusni Marko Popović, dok je dvocifren bio i Rupnik sa 10 postignutih poena.

U ostalim mečevima Huventut je bio bolji od Mursije sa 86-84, Bogdanović je postigao poene za trijumf domaćina, dok je Estudijantes slavio na gostovanju Real Betisu sa 73-77.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke