Aca 'Trica': "Zvezda igra najbolju košarku u Evropi"

Autor: Boban Filipović
petak 27.01.2017.
12:59
Izvor: Sportske.net

Selektor Hrvatske je u superlativima govorio o crveno-belima.

kkcedevita.hr
kkcedevita.hr

Povezane vesti

Aleksandar Petrović se prilikom gostovanja u emisiji 'Pressing' na N1 televiziji dotakao mnogih tema, a nije izostao ni njegov osvrt na fantastične partije Crvene zvezde u Evroligi.

"Stvar je jednostavna.

Zvezda pre tri godine, kada je Radonjić bio u problemima, nije ga promenila, ostao je i implementirao svoju filozofiju – selektirani, kvalitetni igrači koji ovog trenutka igraju najkavlitetniju košarku u Evropi.

Oni igraju jednu neverovatnu odbranu, ali to je selekcija koja traje tri godine.I dovode se stranci koji se imaju implementirati u tu igru."
poentirao je Petrović.

On je pokušao da pojasni urzoke zbog čega je Srbija bolja od Hrvastke u košarci, istakao da je veliki problem u Hrvatskoj što već dugi niz godina nije iskočio plejmejker top klase, kao što je na primer Miloš Teoosić, za koga tvrdi da je najbolji igrač u Evropi u ovom trenutku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anderton
Friday, 27.01.2017
18:01

Vidim da je gospodin promenio svoje izjave, svojevremeno je imao razne profašističke ispade. A što se tiče Evrolige, ovo je eksperimentalna sezona, prvi put se igra liga, mnogi kalkulišu. CZ ako se nekom greškom, u šta sumnjam dočepa F4, tamo su sudije da završe posao, mada realnije je da ispadne u F8.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 27.01.2017
20:15

Od kalkulisanja nema nista u ovakvoj EL, i to se moze uraditi tek pri kraju, nikako tokom ili na sredini lige. Najveci faktor je umor, to je mnogo uticalo na mnoge ekipe. Citava ova nova EL je tkz pilot projekat, finansiran od strane americkih kompanija, sa ciljem i namerom, da se postepeno priblizi i jednog dana pripoji, elitna evropska kosarka americkoj NBA, u vidu zasebne divizije. Ako se Crvena Zvezda nadje na tom zavrsnom turniru, bice nezvanicno najveci favorit tamo, sto se tice terena gledano, gde im i sudije nece pomoci sa ovakvom nasom igrom.

avatar
Leks Lutor
Friday, 27.01.2017
15:36

da se nisu igrala prvih pet minuta zvezda bi izgubila

avatar
Veseljko Nedimovic
Friday, 27.01.2017
16:20

Da je Moja Baba musko zvala bi se dusko

avatar
stevan_vasic90
Friday, 27.01.2017
17:18

Leks Lutor# Pročitaj opet svoj komentar i možda shvatiš koliko glupo zvuči.

avatar
Friday, 27.01.2017
15:24

Opet trazi sebi Alibi u ovim izjavam alai je tacno sve sot je rekao, realno. Teo jeste najbolji u Evropi. Zvezda je trenutno u najboljoj formi u Evropi, videcemo koliko ce to da traje, da Bolji smo od Hrvata!