ABA - "Zmajčeki" nemilosrdni prema bivšem treneru

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 01.03.2015.
18:37
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Olimpije ostvarili su trinaestu pobedu u tekućoj sezoni ABA lige, pošto su danas deklasirali klub svog dojučerašnjeg trenera Aleša Pipana.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Nakon Krke i drugi slovenački predstavnik upisao je trijumf u okviru 23. kola ABA lige. Union Olimpija lako je izašla na kraj sa skopskim MZT-om pa na tri kola pre kraja ligaškog dela sezone i dalje čuva nadu za plasman u plej-of.

"Zmajčeki" su tokom popodneva savladali MZT rezultatom 57:76 (14:20, 14:19, 13:18, 16:19) priredivši tako svom dojučerašnjem treneru Alešu Pipanu težak poraz u debiju na klupi makedonske ekipe.

Olimpiju je na putu ka 13. pobedi u sezoni vodio Klemen Prepelic sa 18 poena, 2 skoka i 3 asistencije a sjajnu partiju upisao je naš Marko Marinović koji je postigao 15 poena.

Na drugoj strani Uroš Lučić je ubacio 15 poena i dodao 4 skoka ali osim njega nije bilo drugog raspoloženog igrača MZT-a.

Slovenija će nakon 23 kola preskočiti Hrvatsku kada su nacionalni koeficijenti u pitanju a ukoliko Olimpija i Krka do kraja budu beležili pobede velika je verovatnoća da će naši zapadni susedi ostati bez jednog predstavnika u ABA ligi i prepustiti to mesto svojim zapadnim susedima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke