ABA - Žižić neprikosnoveni MVP 4. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 11.10.2016.
09:15
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaškog kluba Cibona iz Zagreba Ante Žižić poneo je zvanje najkorisnijeg igrača 4. kola ABA lige nakon maestralne partije koju je prikazao na gostovanju skopskom MZT-u.

aba-liga.com/MZTSkopje/DraganMitreski
aba-liga.com/MZTSkopje/DraganMitreski

Povezane vesti

Prvi put od početka sezone sjajni centar zagrebačke Cibone Ante Žižić poneo je titulu najkorisnijeg igrača kola pošto je ovoga puta sakupio indeksiranih poena koliko dvojica prosečnih MVP-a u jednom kolu.

Centar Cibone odigrao je maestralno na gostovanju skopskom MZT-u i za 46 minuta igre ostvario 56 indeksiranih poena što mu je donelo zvanje najkorisnijeg igrača 4. kola ABA lige!

Jasno je da su dva odigrana produžetka omogućila Žižiću da dodatno popravi svoj učinak, ali nema sumnje da bi poneo titulu MVP-a kola sve i da je Cibona dobila MZT posle 40 minuta igre.

Za 46 minuta provedenih na terenu Ante Žižić je postigao 37 poena (14/19 za dva, 7/9 sa penala), ostvario 20 skokova i pritom upisao po jednu asistenciju i ukradenu loptu.

Kada se podvuče crta, nije bilo dileme oko toga u čijim će rukama završiti titula najkorisnijeg igrača 4. kola regionalne košarkaške lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke