ABA - Vujošević suspendovan i novčano kažnjen!

Autor: Beta Beta
četvrtak 09.10.2014.
17:03
Izvor: Beta

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević neće moći da predvodi crno-bele s klupe na utakmici protiv Cedevite, pošto je danas kažnjen zbog dosuđene isključujuće greške na meču protiv Krke u Jadranskoj ligi.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Partizan NIS je sinoć izgubio od Krke sa 64:68 u drugom kolu Jadranske lige, a minut pre kraja treće četvrtine Vujošević je zaradio drugu tehničku, odnosno isključujuću grešku.

Pored kazne Vujoševiću, Partizan će morati da plati i 2.100 evra, navodi se u odluci koju je potpisao direktor Jadranske lige Josip Bilić.

Partizan je kažnjen, prema propozicijama takmičenja, sa 200 evra zbog dosuđene tehničke greške Vujoševiću, a sa 400 evra zbog dosuđene isključujuće greške treneru crno-belih.

"Zbog neprimerenog ponašanja trenera KK Partizan NIS Vujoševića za vreme i nakon završetka utakmice prema sudijama i zbog podnete prijave od strane sudija kažnjava se KK Partizan NIS, prema Propozicijama takmičenja, sa 500 evra, a trener Vujošević sa zabranom obavljanja dužnosti na jednoj utakmici", navodi se u odluci Jadranske lige.

Sa dodatnih 1.000 evra Partizan je kažnjen zbog toga što Vujošević nije napustio halu nakon isključenja.

Kazna zabrane obavljanja dužnosti se odnosi na utakmicu 3. kola Jadranske lige, koju Partizan igra u subotu protiv Cedevite u Zagrebu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke