ABA - Valjevo izašlo na Jadran!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 05.09.2014.
21:00
Izvor: Sportske.net

Bord Regionalne košarkaške lige odlučio je da "vajld kard" za popunu upražnjenog mesta u ABA Ligi dodeli KK Metalac iz Valjeva.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Uprkos spekulacijama i nagađanjima da će Srbija posle odustajanja Radničkog ostati bez jednog predstavnika u ABA Ligi Bord regionalnog košarkaškog takmičenja doneo je pomalo iznenađujuću odluku.

Čelnici ABA Lige odlučili su večeras da "vajld kard" dodele KK Metalac iz Valjeva čiji će predstavnici u narednim danima obaviti razgovore sa vodećim ljudima Regionalne lige.

"Bord ABA lige i KK Metalac će u narednim danima obaviti razgovore i konsultacije sa ciljem ispunjenja svih neophodnih uslova za učešće u takmičarskoj sezoni 2014/15. Ugovor između dve strane mora da bude potpisan najkasnije do 10. septembra" stoji u saopštenju Borda ABA Lige.

U saopštenju Borda ABA Lige dodaje se da je "vajld kard" ponuđen Metalcu kako bi bila ispoštovani regularnost i interesi Regionalne lige.

To znači da će Srbija u narednoj sezoni imati četiri predstavnika u ABA Ligi što je svakako sjajna vest imajući u vidu da smo bili suočeni sa odustajanjem Radničkog i mogućnošću da ostanemo sa tri kluba u ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke