ABA Top 5 - "Šoutajm" igrača Mege potez meseca!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 30.11.2016.
12:15
Izvor: Sportske.net

Odigrana su četiri kola u okviru ABA lige u mesecu za nama, ovo su najbolji potezi.

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Na petom mestu nalazi se nevervatna trojka sjajnog Matica Rebeca sa preko devet metara udaljenosti. Supertalentovani Slovenac počinje ovakve trojke da postiže prilično redovno, ako ovako nastavi da rešeta nema sumnje da je blistava karijera pred njim.

Na četvrtom mestu nalazi se zakucavanje možda i najatraktivnijeg igrača Jadranske lige u ovom trenutku Oktavijusa Elisa. On je u meču sa Zadrom vratio jedan promašaj svojih saigrača u obruč na najefektniji i najatraktiniji mogući način.

Treće mesto pripada košarkašu Mege Ognjenu Jaramazu. On je pred kraj treće četvrtine utakmice sa Mornarom sjajno prošao sa leve strane i potom efektno zakucao.

Na drugom mestu nalazi se sjajno zakucavanje košarkaša Karpoš Sokola Zorana Vrkića. Hrvatski internacionalac je sjajno istrčao kontru, sve je krunisao efektnim zakucavanjem.

Prvo mesto pripalo je trojici košarkaša Mege. Čanačar je odlično istrčao kontru, dodao je iza leđa lopti do Nemca Mušidija, ovaj je na isti način prosledio do Alfe Kabe, koji je snažnim zakucavanjem završio perfektnu kontru Mega Leksa.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke