ABA - Srbi nezadovoljni suđenjem

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.01.2016.
19:39
Izvor: Sportske.net

Predsednici srpskih klubova koji se takmiče u ABA j.t.d. ligi odražali su sastanak sa prvim čovekom KS Srbije Draganom Đilasom na kojem je izražena zabrinutost u regularnost takmičenja.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Veliki broj sudijskih grešaka koji je od početka sezone viđe u ABA j.t.d. ligi naterao je predstavnike srpskih klubova da sedam kola pre kraja prvog dela takmičenja održe sastanak sa prvim čovekom KS Srbije Draganom Đilasom.

Kako saznaje "B92", na sastanku koji je u utorak održan u "srpskoj kući košarke", zauzet je stav da na predstojećoj Skupštini ABA j.t.d. lige bude pokrenuto pitanje statusa sudijskog komesara Aleša Kamnikara.

Predsedniku ABA j.t.d. lige Draganu Bokanu upućen je dopis u kojem se konstatuje da su mnogi klubovi nezadovoljni suđenjem i zatraženo da Aleš Kamnikar i komesar Branko Jovanović budu prisutni na Skupštini koja će 15. januara biti održana u Beogradu.

Dopis su potpisali predsednici KK Crvena zvezda Telekom, KK Partizan NIS, KK Mega Leks i KK Metalac Farmakom i prvi čovek KS Srbije Dragan Đilas.

Na taj način jasno je predočen stav predstavnika srpskih klubova koji su evidentno nezadovoljni suđenjem u dosadašnjem delu šampionata regionalne košarkaške lige.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke