ABA - Šou Đanmarka Poceka će potrajati!

Autor: Beta Beta
utorak 15.11.2016.
13:40
Izvor: Beta

Posle ovacija koje je dobio u Beogradu, pomoćni trener Cedevite Đanmarko Poceko imaće priliku da svoj tim dovede do trijumfa u još jednom derbiju.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener košarkaša Cedevite Veljko Mršić suspendovan je na jednu utakmicu zbog neprimerenog ponašanja prema sudijama tokom utakmice devetog kola Jadranske lige protiv Partizana, saopšteno je danas na sajtu takmičenja.

Cedevita je u subotu u Beogradu pobedila Partizan sa 97:87, a Mršić je isključen u drugoj četvrtini posle druge tehničke greške.

Kako se navodi, Mršić je suspendovan zbog neprimerenog ponašanja prema sudijama, pa neće predvoditi ekipu u utakmici 10. kola Jadranske lige, u gradskom derbiju protiv Cibone.

Takođe, zbog izjava trenera i komentarisanja sudjenja posle utakmice, Cedevita je novčano kažnjena, ali nije naveden iznos.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dr_znate_koji
Tuesday, 15.11.2016
15:40

Mrsic samo popreko pogleda sudije i popije drakonsku kaznu. Pre samo dve godine jedan nazovi trener je sudijama pretio smrcu, stipao za stomak, pominjao majku, na svakoj kzs je pominjao sudjenje... Ne secam se da je ikada bio kaznjen...

avatar
ZVEZDA PRVAK PONOVO
Tuesday, 15.11.2016
15:03

Djanmarko Poceko je bolji trener od Veljka Mrsica,ne razumem sto im nije glavni trener