ABA - Šehović slomio Metalac u završnici

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 22.01.2016.
23:10
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Budućnosti nastavili su pobednički niz u regionalnom šampionatu pošto su u petak savladali Metalac na startu 21. kola.

aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer
aba-liga.com/UnionOlimpija/AlešFevžer

Povezane vesti

Podgorička Budućnost upisala je dvanaestu uzastopnu pobedu u regionalnom košarkaškom šampionatu, pošto je večeras kao gost savladala Metalac rezultatom 67:61 (21:12, 19:16, 8:16, 19:17) na startu 21. kola.

Posle prvih dvadeset minuta igre Budućnost je bila na putu ka ubedljivoj pobedi ali su se domaći vratili u meč u trećoj četvrtini i uneli neočekivanu neizvesnost u završnici utakmice.

Minut i po pre kraja susreta Metalac se primakao gostima na poen prednosti ali je onda na scenu stupio Suad Šehović koji je prelomio utakmicu u korist Budućnosti.

Najbolji pojedinac na utakmici bio je Nikola Jevtović sa 29 poena i 8 skokova, ali takav učinak krilnog centra Metalca nije bio dovoljan Valjevcima koji su vezali drugi poraz i sada ponovo strahuju za opstanak.

Ekipu Budućnosti predvodio je Suad Šehović sa 14 poena, 5 skokova i dve asistencije, dok je Bojan Subotić ubacio 10 poena i ostvario 7 skokova. Podgoričani su u Valjevu nastupili bez Tadije Dragićevića.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke