ABA - Šakić najkorisniji drugo kolo za redom

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 24.10.2016.
13:24
Izvor: Sportske.net

Treće kolo za redom najkorisniji igrač ABA lige dolazi iz redova zagrebačke Cibone, a drugo uzastopno kolo nagrada odlazi u ruke Željka Šakića.

Beta/ABA liga/Union Olimpija/Ales Fevzer/Ds
Beta/ABA liga/Union Olimpija/Ales Fevzer/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Cibone beleže sjajne rezultate na startu tekuće sezone pa se nakon šest odigranih utakmica nalaze na četvrtom mestu u ABA ligi sa samo jednim porazom koji su pretrpeli na gostovanju Partizanu u Beogradu.

Ekipa Damira Mulaomerovića za vikend je kao gost slavila protiv Union Olimpije, a Cibose je u "Stožicama" predvodio sjajni Željko Šakić.

Krilni košarkaš Cibone postigao je 20 poena i upisao po 7 skokova i asistencija, pa je meč u Ljubljani završio sa 33 indeksirana poena, dovoljno da drugo kolo za redom ponese zvanje najkorisnijeg igrača ABA lige.

Željko Šakić je sa 30 indeksiranih poena bio najkorisniji igrač 5. kola, a pre toga je titula MVP-a otišla u ruke Šakićevog saigrača Anta Žižića što znači da tri kola za redom Cibona ima najkorisnijeg pojedinca kola.

Kakav početak sezone ima Željko Šakić najbolje govori podatak da je na šest odigranih utakmica zabeležio prosek od 28.3 indeksirana poena.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul George
Monday, 24.10.2016
14:12

Strasan igrac,zeleo sam ga i zelim ga jos u KKP,ali sta da se radi.Mnogo mi se dopada njegov stil igre,mnogo uslovno receno slaba karijera s obzirom na to kakav je igrac.