ABA - Radivojević MVP pretposlednjeg kola

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.03.2016.
10:14
Izvor: Sportske.net

Fantastičnom partijom koju je prikazao u duelu sa Zadrom, prvotimac Igokee Vuk Radivojević poneo je titulu najkorisnijeg igrača 25. kola regionalne ABA lige.

aba-liga.com/kkigokea/NenadVuruna
aba-liga.com/kkigokea/NenadVuruna

Povezane vesti

Pretposlednje kolo regionalne košarkaške lige obeležile su utakmice koje su odlučuivale u borbi za opstanak, a interesantno je da su svi klubovi koji se hvataju za slamku ostvarili trijumfe.

Među ekipama koje su za vikend slavile našao se i šampion Bosne i Hercegovine koji je na domaćem parketu savladao Zadar rezultatom 77:73.

Igokeu je do desete pobede u sezoni vodio bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom Vuk Radivojević koji je sa 28 poena (5/7 za dva, 5/7 za tri), 7 skokova i 3 asistencije ostvario najbolji učinak u okviru 25. kola ABA lige.

Učinak Vuka Radivojevića u duelu sa Zadrom valorizovan je 31 indeksnim poenom čime je prvotimac Igokee poneo titulu najkorisnijeg igrača pretposlednjeg kola ligaškog dela sezone u regionalnom šampionatu.

Ovo nije prvi put da bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom osvaja priznanje za najkorisnijeg igrača kola, pošto je u susretu sa Partizanom koji je odigran 27. decembra prošle godine ostvario 30 indeksnih poena i poneo titulu najkorisnijeg igrača 17. kola.

Treba reći da su iza Vuka Radivojevića ovoga puta, sa po jednim indeksnim poenom manje, ostali Đorđe Majstorović (Metalac) i Nemanja Vranješ (Sutjeska).

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke