ABA - Peta MVP titula za Miljenovića!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 15.03.2015.
23:41
Izvor: Sportske.net

Peti put u tekućoj sezoni regionalne košarkaške lige titulu najkorisnijeg igrača kola poneo je plejmejker Mega Leksa Nenad Miljenović.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Uprkos porazu koji je ekipa Mega Leksa upisala na gostovanju Metalcu u Valjevu, titula najkorisnijeg igrača 25. kola ABA lige otišla je u ruke prvog plejmejkera sastava iz Sremske Mitrovice.

Nenad Miljenović je u porazu Mega Leksa na terenu proveo 35 minuta i za to vreme ostvario dabl-dabl učinak uz 20 poena (7/9 za dva, 0/3 za tri, 6/6 sa penala), 6 skokova i 12 asistencija.

Takav učinak obezbedio je Miljenoviću 38 indeksiranih poena, pet više u odnosu na Mira Bilana i šest u odnosu na Borisa Savovića koji su ostali iza njega na listi najkorisnijih igrača.

Organizator igre ekipe Mega Leksa stigao je tako do pete titule najkorisnijeg igrača kola u tekućoj sezoni čime je prve pratioce Nikolu Jokića (3) i Josipa Sobina (3) ostavio za po dva koplja iza sebe.

U poslednjem kolu Mega Leks dočekuje ekipu Igokee čime će za tim Dejana Milojevića biti završeno takmičenje u regionalnoj ligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 16.03.2015
11:15

Na leto da ga vratimo obavezno, naravno ukoliko Akojon ne ostane

avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Monday, 16.03.2015
13:50

Ajkon ti nece ostatiii ali doce neko drugi stranac za pleja.Nije on za nass i ako je ovakav.Jer sam vidis po Musliju.On je igrac preko kojeg mega idee a u Partizanu se igra timski a ne na igraca