ABA - Partizan u Zagrebu, Zvezda ruši ''Zmajeve''!

Autor: Darko Mitrović
subota 11.10.2014.
10:48
Izvor: Sportske.net

Takmičenje u ABA ligi se polako zahuktava, a večeras su na programu mečevi trećeg kola. Derbi u Zagrebu, gde gostuje Partizan, a u ''Pioniru'' spremna nova poslastica za navijače Crvene zvezde.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

U subotnjem programu trećeg koola ABA lige, biće odigrane tri utakmice trećeg kola. Program će otvoriti Solnok i Igokea od 16 časova, ali su u centru pažnje preostala dva duela, koja će biti odigrana tokom večeri.

Košarkaši Partizana će, posle kiksa protiv Krke pred svojim navijačima, večeras biti na velikom iskušenju u Zagrebu, protiv Cedevite.

Njihov duel počinje u 19 časova, Partizan će biti bez pomoći suspendovanog trenera Duška Vujoševića, ali i sa Lukom Bogdanovićem u sastavu, u odnosu na prva dva kola. Crno-beli su, ipak, još uvek u fazi formiranja ekipe za novu sezonu, s obzirom da se očekuje još neko veće pojačanje, ali i povratak kapitena Milosavljevića i povređenog Milutinovića.

milutinov andric partizan

Što se tiče Zagrepčana, Cedevitu su mnogi videli kao možda i prvog favorita za titulu ove sezone, ali oni to u prva dva kola nisu opravdali. Doživeli su dva poraza, pa će večeras protiv crno-belih sigurno biti posebno motivisani da tu lošu seriju prekinu.

I konačno, od 21 čas bićemo svedoci još jednog košarkaškog spektakla u Pioniru, gde Crvena zvezda Telekom dočekuje ljubljansku Olimpiju.

Zvezda je već na samom startu sezone pokazala da je u sjajnoj formi, dve ubedljive pobede nad Levskim i Cibonom ulivaju ''strah u kosti'' rivalima, pa navijači crveno-belih očekuju novi trijumf i protiv ljubljanskih ''Zmajeva''.

Zvezda

Ipak, i Ljubljančani se mogu pohvaliti odličnim partijama u prva dva kola. Savladali su Cibonu i Cedevitu, što dovoljno govori i o njihovoj formi i kvalitetima u ovom trenutku.

ABA liga, 3. kolo


Subota:
16.00h Solnok - Igokea
19.00h Cedevita - Partizan
21.00h Crvena zvezda - Olimpija

Nedelja:
17.00h Krka - Metalac
19.00h Zadar - Levski
21.00h Budućnost - MZT Skoplje
21.00h Mega Vizura - Cibona

Tabela: Crvena zvezda, Olimpija, Krka i Budućnost 2/0, Solnok, MZT, Partizan, Mega Vizura, Zadar i Levski 1/1, Igokea, Cedevita, Metalac i Cibona 0/2.






Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke