ABA - Partizan bez šansi u Zagrebu!

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 11.10.2014.
20:45
Izvor: Sportske.net

Bez suspendovanog Duška Vujoševića na klupi košarkaši Partizana NIS poraženi su na gostovanju Cedeviti u okviru trećeg kola ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Repriza prošlosezonskog drugog polufinala fajnal-fora ABA lige nije bila tako neizvesna i uzbudljiva ali je ishod na kraju bio identičan - Cedevita je savladala Partizan NIS.

Bez suspendovanog trenera Vujoševića na klupi a sa debitantom Lukom Bogdanovićem crno-beli su u Zagrebu pretrpeli drugi vezani poraz u regionalnom šampionatu.

Vicešampion ABA lige slavio je rezultatom 70:50 (17:13, 12:11, 17:11, 24:15) čime je upisao prvu pobedu u sezoni.

Tokom prvih 20 minuta igre crno-beli su uglavnom držali priključak za domaćinom iako je Cedevita na odmor otišla sa prednošću od pet poena (29:24).

Treća deonica donela je pad u igri gostujućeg sastava, a tokom poslednjih deset minuta Cedevita je konstantno uvećavala prednost i već na pet minuta pre kraja stigla na nedostižnih "+20".

Dvocifreni u poraženom sastavu bili su Edo Murić (10 pts, 3sk) i Đorđe Gagić (10 pts, 1 sk), dok je Cedevitu do prve pobede u sezoni vodio Miro Bilan sa 13 poena i 9 skokova.

Nakon poraza u Zagrebu Partizan ostaje u donjem delu tabele u društvu Cibone, Metalca i današnjeg rivala, dok poslednje mesto na tabeli za sada drži Igokea.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke