ABA - "Panteri" bez šansi u Skoplju

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 18.11.2016.
19:42
Izvor: Sportske.net

Velike promene koje su se u nedelji na izmaku dogodile u ekipi MZT-a konačno su dale rezultata, pošto je pretposlednja ekipa na tabeli uspela da upiše tek treću pobedu u regionalnoj ligi.

Beta/ABA liga/FMP/Mo
Beta/ABA liga/FMP/Mo

Povezane vesti

Košarkaški klub MZT iz Skoplja stigao je do trećeg trijumfa u regionalnom šampionatu, pošto je u premijernom meču 10. kola kao domaćin ubedljivo savladao FMP iz Železnika.

Makedonski sastav slavio je u dvorani "Jane Sandanski" rezultatom 89:68 (26:14, 23:18, 22:18, 18:18) a pitanje pobednika nije se postavljalo ni u jednom trenutku.

Gosti iz Železnka imali su prednost samo na startu meča, ali su posle uvodnih poena počeli da gube priključak, pa je MZT vrlo brzo stigao do dvocifrene prednosti koju nije ispuštao do kraja susreta.

Sjajnu partiju u dresu MZT-a konačno je upisao Đorđe Drenovac koji je utakmicu završio sa 24 postignuta poena i 3 uhvaćene lopte. Pratio ga je Marko Simonovski sa 15 poena a dvocifreni su bili još Klark i Tejms sa po 11 poena.

Dragan Apić je ubacio 12 poena za goste iz Železnika, a po deset poena dodali su Bolden i Davidovac.

Podsećamo da je MZT u nedelji na izmaku raskinuo saradnju sa dvojicom igrača, a ekipu je posle ostavke Aleksandra Jončevskog preuzeo hrvatski stručnjak Ante Nazor.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke