ABA - Nova pobeda Valjevaca!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.12.2014.
22:19
Izvor: Sportske.net

Posle Zvezde, Partizana i Mega Vizure, večeras je Metalac kompletirao maksimalan učinak srpskih klubova u 15. kolu ABA lige.

BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV
BETAPHOTO/IGOR KUPLJENIK/EV

Povezane vesti

Posle trijumfa nad ekipom Budućnosti u prošlom kolu, Valjevci su i večeras bili uspešni na svom terenu, ovog puta protiv mađarskog Solnoka.

Metalac je slavio rezultatom 72-65, što je ekipi Vladimira Đokića šesta pobeda ove sezone.

Gosti su bolje ušli u meč, poveli sa 8-0 i većim delom prvog poluvremena imali blagu prednost. Ipak, u nastavku je Metalac preuzeo kontrolu, gosti su samo krajem treće četvrtine vratili vođstvo, ali je finiš pripao Valjevcima, koji su još jednom obradovali svoje navijače.

Josilo sa 14 i Malešević sa 13 poena bili su najefikasniji u pobedničkoj ekipi, Majstorović i Jevtović su upisali po 12, a Solnok je predvodio Vojvoda sa 18 poena.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Бранислав Вуковић
Monday, 29.12.2014
23:43

za sve one koji kazu da aba liga ne valja,aba liga je dobra i jaka liga,cetri srpska kluba igaju odlicno....!!! kad bi ovo valjevo igralo ovakvu kosarku da nije aba lige i da ne dolaze u valjevo,cibona,olimpija,cedevita ,zadar i slicni....nikad!!! i nzm ko protura pricu da nemamo bazu kosarkasa zbog toga sto igramo aba ligu i kao izumrli su kosarkaski centri??? aloooo ljudiii mi smo vicesampioni svijeta,a to bez baze je nemoguce,zato dosta blejanja protiv aba lige!!! mi samo treba jos da preuzmemo rukovodjenje te lige i to bi bilo onda kompletno!!! i da svi tradicionalni kosarkaski centri bi umrli htjeli mi to ne htjeli jer ovo je neko drugo vrijeme ovo je 21 vijek i sve je propalo,drzava se raspala a ne da se ne raspanu kosarkaski centri!!! pa jedan kosjeric se ugasio prosle god zbog nekih 50 000 evra??? pa ne mislite valjda da se nebi ugasio i sa aba ligom i bez nje??? naravno da bi se ugasio!!! i opet ttvrdim da su na najvecem gubitku velikani htrvatske i slovenacke kosarke ulaskom u aba ligu,jer nisu se snasli,a nekad su bili respektabilni ucesnici eurolige,aba liga ih je slomila,i dominacija srpskih klubova,tj dugo god partizana i ako bog da sada dugo godina zvezde!!!

avatar
Tomić: Lažna legenda
Tuesday, 30.12.2014
00:30

Tako i ja kažem, ako Cibona ove godine ne uđe u EL i Olimpija, polako će se raspasti ta dva kluba.

avatar
Бранислав Вуковић
Tuesday, 30.12.2014
01:06

pa kad bi bila vijest na sportske net da je metalac dobio nekog da nije aba lige,ali realno??? i koga bi to u zivotu interesovalo...:D