ABA - Mega poklekla u Skoplju

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.12.2014.
21:42
Izvor: Sportske.net

Četrnaesto kolo ABA lige kompletirano je večeras, utakmicom u Skoplju, u kojoj je domaći MZT savladao ekipu mega Leksa.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Ekipa Mega Leksa nije večeras uspela da se pridruži Partizanu na tabeli ABA lige. Tim Dejana Milojevića je na gostovanju u Skoplju protiv MZT-a poražen rezultatom 84-79, što je osmi poraz Mega Leksa u 14 odigranih kola.

S druge strane, domaćin je pokazao da je u usponu forme, što je nagovestio i u prošlom kolu, kada je na istom mestu minimalno poražen od vodeće Crvene zvezde telekom.

Večerašnji meč je obeležila ''rezultatska klackalica'' tokom čitavog meča, ekipe su se smenjivale u vođstvu, ali kada je bilo najvažnije, u finišu, za nijansu je bila bolja ekipa MZT-a i na kraju izborila svoj peti trijumf u sezoni.

Šehović sa 19 i Sinovec sa 17 poena bili su najefikasniji u ekipi MZT-a, a Megu je predvodio marelja sa 16 poena, dok su Kešelj i Čantekin upisali po 11.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
ivicacvetkovic
Friday, 26.12.2014
00:11

Штета , имали су их у једном тренутку. Требају нам победе осталих Српских клубова због коефицијента , Хрвати озбиљно прете да нас скину са прве позиције.

avatar
Alan Ford
Friday, 26.12.2014
14:25

Malo sam gledao ovu utakmicu. Neverovatno je kolko jedan doveden igrac moze da unapredi igru cele ekipe! Samardziski ih je prosto preporodio..pa Zvezda ih je jedva dobila u Skoplju! :)