ABA - Mačvan najkorisniji u januaru!

Autor: Beta Beta
sreda 04.02.2015.
15:33
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Milan Mačvan najkorisniji je igrač Jadranske lige u januaru, saopšteno je danas iz regionalnog takmičenja.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Partizana nalaze se u seriji od sedam vezanih pobeda veći deo su ostvarili u januaru.

Sa takvim učinkom crno-beli su se približili drugoplasiranoj i trećeplasiranoj ekipi na tabeli a plasman u plej-of deluje kao vrlo izvestan.

Premda izdvajanje pojedinca iz kolektiva koji sjajno funkcioniše nije previše uputno, ne može se prenebregnuti činjenica da je Milan Mačvan zasenio saigrače ali i sve ostale igrače u ABA ligi tokom januara meseca.

Sjajne partije u crno-belom dresu od početka tekuće godine obezbedile su krilnom centru zvanje najkorisnijeg igrača ABA lige u prethodnom mesecu!

Mačvan je na pet utakmica, koje je njegov klub dobio, ostvario prosečan indeks korisnosti 18,4 a najbolju partiju pružio je u derbiju sa Union Olimpijom kojoj je ubacio 21 poena i ostvario 7 skokova što mu je donelo 30 indeksiranih poena.

Krilni centar Partizana je u januaru prosečno beležio 12,6 poena i 6.4 skokova pa ne čudi što je posle svega dobio priznanje najkorisnijeg igrača u januaru mesecu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Stevic
Wednesday, 04.02.2015
19:21

Macvan za Luku kapitena??nN I K A D!!

avatar
Objektivno ;)
Wednesday, 04.02.2015
20:02

Kad je neko pristrasan kao ti onda ne vidi dalje od nosa !

avatar
Petar Petar
Thursday, 05.02.2015
01:15

Macvan je u godinama u kojima je sada Luka takve jeo za dorucak. Toliko.

avatar
Zoran Stevic
Wednesday, 04.02.2015
22:33

Samo sam uzeo u obzir potencijal Mitrovic, i to sto ima 5 godina manje!nKvalitet na strani Macvana je samo zbog iskustva!