ABA liga stiže na Sport klub!

Autor: Beta Beta
četvrtak 25.09.2014.
12:02
Izvor: Beta

Regionalna Jadranska liga prenosiće se u Srbiji sledeće sezone na televiziji Sport klub, koji će mesečno u ponudi imati oko 100 košarkaških prenosa.

abaliga.com
abaliga.com

Povezane vesti

Jadranska liga počinje 3. oktobra, a Sport klub će prenositi pet utakmica tada, rečeno je danas agenciji Beta u toj televziji.

Pored regionalnog takmičenja, Sport klub će prenositi i Evroligu, NBA, VTB, italijansku i Bundesligu. Na toj televiziji radi i Srdjan Radojević, jedan od vodećih košarkaških novinara u Srbiji.

"Radujem se što ću raditi i ABA ligu. Košarka je moj omiljeni sport i razlika između nje i drugih sportova je nemerljiva. Za mene to praktično nije posao, već zadovoljstvo. Prenosiću sve, kao i prošlih godina", rekao je Radojević agenciji Beta.

Radojević prenosi i NBA utakmice uživo, a pored košarke prenosi i fudbal iz engleske i španske lige. On je kazao da uredništvo televizije odlučuje koje sportove će prenositi.

"Ne znam sada kako će se sve to složiti sada, ali o tome ne odlučujem ja, već urednik i direktor. Ako se odluči da radim samo košarku, ja sam spreman da se maksimalno posvetim svom omiljenom sportu", rekao je Radojević.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke