ABA - Igosi u seriji poraza, Krka niže pobede

Autor: Mihajlo Vidojević
subota 07.11.2015.
19:01
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Krke iz Novog Mesta upisali su treću uzastopnu pobedu u ABA ligi, pošto su u drugom meču 9. kola savladali Igokeu u Laktašima.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Prva utakmica subotnjeg dela programa 9. kola regionalne košarkaške lige odigrana je u Laktašima gde je Igokea ugostila Krku iz Novog Mesta.

Nakon pobeda nad Partizanom i MZT-om slovenački sastav je kao gost slavio u Laktašima rezultatom 65:54 (21:15, 15:19, 13:12, 16:8) i tako vezao treći uzastopni trijumf.

Krka je u Laktaše stigla bez povređenog Mirka Mulalića koji je "zelenima" doneo pobedu u "Pioniru", ali je i pored toga uspela da iskoristi jako loše izdanje izabranika Željka Lukajića i da savlada Igokeu.

Luka Lapornik bio je najefikasniji pojedinac u redovima pobedničkog sastava sa 15 poena, ali je Stefan Sinovec bio najkorisniji igrač pošto je za 33 minuta postigao 12 poena, upisao 9 skokova i 3 asistencije.

Na drugoj strani dominirao je Miloš Komatina sa 13 poena, 3 skoka i 3 asistencije, dok je Vuk Radivojević postigao 11 poena i ostvario 6 skokova.

Nakon večerašnjeg trijumfa u Laktašima Krka je izbila na četvrtu poziciju sa skorom 5-4, dok Igokea pada na šesto mesto sa četiri pobede i pet poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke