ABA - Hoće li konačno svanuti Partizanu?

Autor: Darko Mitrović
subota 08.11.2014.
11:46
Izvor: Sportske.net

Posle evropskih uzbuđenja već nas očekuju nova u ABA ligi. Hoće li Partizan započeti seriju pobeda, može li Mega da slavi i u Podgorici?

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Sedmo kolo ABA lige startuje večeras, kada se igraju prva tri meča, sutra su na programu još tri, a tačku će staviti Cedevita i Levski u ponedeljak.

Večeras će najviše pažnje izazvati duel u ''Pioniru'', gde će Partizan ponovo pokušati da započne seriju boljih rezultata, posle veoma lošeg učinka u prvih šest kola.

Posle poraza od Igokee, trener Partizana Duško Vujošević je, u svom stilu, konstatovao kako je ''najcrnje pred svitanje'', najavljujući tako bolje dane i za igrače i za navijače crno-belih ove sezone.

Duel sa uzdrmanim MZT-om, koji takođe ima samo dve pobede u prvih šest kola, lepa je prilika da Partizan započne sa pobedama, ali u seriji, jer je zaostatak za vodećima sve veći, pa bi svaki naredni kiks bio sve teži.

Crno-beli bi večeras trebalo da budu jači za Milana Mačvana, koji je protiv Banvita pokazao da će biti veliko pojačanje, ali ga je zatim povreda odvojila od terena.

Partizan i MZT igraju od 21 čas, a ništa manje zanimljiv neće biti ni meč u Podgorici, gde će dva sata ranije Budućnost dočekati odličnu ekipu Mega Vizure, koja je u prethodna dva kola vezala pobede nad Olimpijom i Zadrom.

Podgoričani su prošlog vikenda doživeli prvi poraz, i to u derbiju od Zvezde, a onda su poklekli i u Evrokupu protiv Lokomotive Kuban, pa će večeras tražiti povratak na pobednički kolosek.

U isto vreme večeras igraju i Zadar i Olimpija, a preostala dva srpska predstavnika nastupiće u nedelju - Zvezda gostuje u Mađarskoj protiv Solnoka, a Metalac dočekuje Igokeu.

ABA liga, 7. kolo

Subota:
19.00h Zadar - Olimpija
19.00h Budućnost - Mega Vizura
21.00h Partizan - MZT

Nedelja:
16.00h Solnok - Crvena zvezda
17.00h Krka - Cibona
19.00h Metalac - Igokea

Ponedeljak:
20.30h Cedevita - Levski

Tabela: Crvena zvezda 6/0, Budućnost i Krka 5/1, Cedevita i Mega Vizura 4/2, Olimpija i Solnok 3/3, Igokea, Zadar, Partizan, Cibona i MZT 2/4, Levski i Metalac 1/5



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SAMOjeNEBOiznadNas.
Saturday, 08.11.2014
15:15

Oce oce nego sta ce.Napred Partizan

avatar
Saturday, 08.11.2014
13:26

morace da svane , konacno ... mada bez pleja i jos jednog pojacanja (Pavlovic mozda) nema daleko da doguramo

avatar
Saturday, 08.11.2014
14:25

Dobijamo nocas 100% sam siguran,plej valjda dolazi u sredu..NAPRED PARTIZAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!