ABA - Hečer prvi, ko je još u TOP 5?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
12:48
Izvor: Sportske.net

Partizanov Amerikanac Vilijam Hečer zasluženo se našao na vrhu liste pet najboljih poteza druge dve utakmice polufinala plej-ofa ABA lige.

basketballcl.com
basketballcl.com

Povezane vesti

Košarkaši Partizana imaće šansu da se u majstorici sa Cedevitom bore za plasman u finale ABA lige, a to zadovoljstvo omogućio im je Vil Hečer poenima na dve sekunde pre kraja druge utakmice.

Amerikanac je pokazao da ima petlju i bez mnogo razmišljanja uputio poslednji šut ka košu Cedevite i pritom postigao poene za trijumf crno-belih.

Taj Hečerov potez iznačen je kao najbolji u druge dve utakmice polufinala plej-ofa, a mora se reći da je konkurencija bila izuzetno dobra iako se igralo samo u Beogradu i Podgorici.

Dve brutalne blokade u režiji Zorana Nikolića i Rašada Džejmsa, trojka Rajana Boutrajta i zakucavanje Ognjena Kuzmića. Četiri poteza koja uz poene Vila Hečera kompletiraju TOP 5.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Black&White
Wednesday, 29.03.2017
13:47

Ima jedan timmm.. Jedan TIM.. Ceo sam zivot snjim..zivot snjim!!pevam svaki dann..svaki dannn..EJ NAPRED PARTIZAN ! PARTIZAN

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Wednesday, 29.03.2017
12:59

Pravite se ovdje kao Zvezda ispada ovo ono, svi vi vrlo dobro znatr da Zvezda osvaja Aba ligu da nema konkurenciju pogotovo na 3 dobijene zato uzivajte dok mozete a onda sledi repriza prosle godine

avatar
Black&White
Wednesday, 29.03.2017
13:48

Ispadate lagano ^

avatar
Wednesday, 29.03.2017
15:07

Zvezda ima sansu da se posveti duelu sa Darusafakom posle utakmice u utorak.Rastereceno bez vise obaveza u Aba za ovu sezonu... Pa lepe vesti iz Turske,dobar mec Bertansa. I dosta dosta vremena za pripremu za CL KLS...