ABA - Dragićević najkorisniji u januaru

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.02.2016.
11:32
Izvor: Sportske.net

Krilni centar KK Budućnost VOLI Tadija Dragićević imenovan je u sredu za najkorisnijeg igrača prvog meseca 2016. godine.

aba-liga.com
aba-liga.com

Povezane vesti

Košarkaši Budućnosti nalaze se na sjajnom putu da overe prvo mesto na tabeli u ligaškom delu regionalnog šampionata, a jedan od najzaslužnijih za to što Podgoričani beleže sjajne partije je Tadija Dragićević.

Bivši košarkaš Crvene zvezde Telekom ima sjajnu sezonu u klubu iz Podgorice, a odličnim partijama u prethodnih meseca dana zavredio je priznanje najkorisnijeg igrača ABA lige u januaru.

Krilni centar Budućnosti odigrao je četiri utakmice tokom januara, a prosek od 20.75 poena, 6.25 skokova i 2 asistencije obezbedio mu je prosečan indeks 25.5 i titulu MVP-a u januaru mesecu.

Tadija Dragićević je u dosadašnjem toku sezone dva puta proglašavan za najkorisnijeg igrača kola a ovo je prvi put da je izabran za najkorisnijeg košarkaša meseca.

Prvotimac Budućnosti trenutno zauzima peto mesto po prosečnom indeksu (16.52), a prvi je strelac lige sa prosekom od 16.14 poena po utakmici.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke