ABA danas odlučuje o Radničkom?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
10:30
Izvor: Sportske.net

Čelnici Regionalne košarkaške lige u sredu bi mogli da stave tačku na priču oko toga hoće li Radnički učestvovati u tom takmičenju u predstojećoj sezoni.

kkradnicki.rs
kkradnicki.rs

Povezane vesti

Apeli za pomoć koje su predstavnici KK Radnički iz Kragujevca slali tokom prethodnih nedelja nisu našili na odgovor a samim tim se ni rešenje krize u kojoj se našao ABA ligaš iz grada na Lepenici ne nazire.

Zapravo, rešenje trenutne situacije mogli bi u sredu da ponude čelnici ABA Lige, odnosno generalni menadžer Roman Lisac i to eliminacijom Radničkog iz regionalnog takmičenja.

"Ništa se nije promenilo. I dalje ne znamo šta će da se dogodi. U ovom trenutku, izuzev 'Fiata', i još nekoliko ljudi, nemamo podršku. Nismo imali nikakvih problema sa rukovodstvom Jadranske lige, bili su izuzetno tolerantni" poslednja je izjava koju je predsednik Radničkog dao na temu trenutnog stanja u klubu.

Podsećamo da je u utorak Cibona rešila probleme koje je imala te se neće dogoditi da šampion ABA Lige odustane od takmičenja ali je taj scenario izgleda ostavljen za srpski klub.

Kako sada stoje stvari, Radnički iz Kragujevca u sredu bi zvanično mogao da ostane bez mesta u ABA Ligi što će za srpsku košarku biti veliki šamar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke