ABA - Budućnost još uvek u trci za drugo mesto

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.03.2017.
19:40
Izvor: Sportske.net

Košarkaši Budućnosti upisali su još jedan trijumf u regionalnom šampionatu i tako ostali u trci za drugo mesto na tabeli.

abaliga.com/Szolnoki Olaj/Bugány János
abaliga.com/Szolnoki Olaj/Bugány János

Povezane vesti

Pretposlednja utakmica 25. kola regionalnog košarkaškog šampionata odigrana je u podgoričkoj "Morači" gde je Budućnost VOLI ugostila ekipu MZT Skoplja.

Ekipa Ilijasa Zurosa slavila je sa ubedljivih 92:61 (22:22, 21:14, 34:16, 15:9) i zadržala teoretske šanse da se u plej-of plasira sa druge pozicije na tabeli.

Podgoričani su imali više raspoloženih igrača večeras, a ubedljivo najbolju partiju prikazao je bivši krilni centar Crvene zvezde Boris Savović koji je pored 14 poena upisao 17 skokova.

Ksavijer Tejms je sa 20 poena, 5 skokova i 4 asistencije bio najzapaženiji u poraženom sastavu.

Budućnost je zadržala korak za Cedevitom i Partizanom koji imaju po jednu pobedu više, pa uoči poslednjeg kola i dalje ima teoretske šanse da završi na drugom mestu.

Misija Podgoričana biće izuzetno teška jer u poslednjem kolu gostiju Crvenoj zvezdi mt:s, pa će im pored trijumfa u "Pioniru" za plasman na drugo mesto biti potrebni i porazi Cedevite i Partizana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BIG D
Monday, 06.03.2017
21:21

Hmm pitanje dali bi Buducnost bila 3 ako *dobiju zvezdu* a Cedevita izgubi od FMPa?

avatar
Monday, 06.03.2017
20:49

Oćemo četvrto mjesto da igramo sa Zvezdom na dvije dobijene, jer tu postoji makar 1% šanse, dok u finalu teško da im iko može išta. Ajmo plavi!!!!