ABA - Borba za trofej neće početi u "Pioniru"?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 22.02.2017.
21:47
Izvor: Sportske.net

Ukoliko početkom aprila u finalnoj seriji ABA lige zaigraju srpski klubovi, dvorana "Pionir" ne bi mogla da bude domaćin prve dve utakmice.

teniskisavez.com
teniskisavez.com

Povezane vesti

Mesec i po dana ostalo je do finalne serije u regionalnoj košarkaškoj ligi, a kako sada stoje stvari, moglo bi da se dogodi da u borbi za trofej gledamo okršaje Crvene zvezde mt:s i Partizana.

Ono što bi moglo da predstavlja potencijalni problem, jeste činjenica da je dvorana "Aleksandar Nikolić" zauzeta od 7. do 9. aprila, kada će na programu biti mečevi drugog kola Svetske grupe Dejvis Kupa između selekcija Srbije i Španije.

Prve dve utakmice finalne serije regionalnog košarkaškog šampionata trebalo bi da budu odigrane 9. i 10. aprila, a ukoliko srpski klub u finalu bude imao prednost domaćeg terena, ili Zvezda i Partizan zaigraju u borbi za trofej, izvesno je da će morati da dođe do nekih promena.

Jedna opcija je da termini prve dve finalne utakmice budu promenjeni, druga je da se prva dva meča igraju u "KombankAreni".

Podsećamo da se finalna serija u ABA ligi igra po sistemu 2+2+1 i da su Zvezda i Partizan već obezbedili plasman u polufinale.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dragonkš
Wednesday, 22.02.2017
23:13

U finalu će igrati Cedevita i Budućnost to od srca želim i Partizanu i Zvezdi jer mi je muka da svako komentariše košarku u Srbiji

avatar
Djole Djokic
Wednesday, 22.02.2017
22:55

Daj bre dokle vise ce tenis da se igra u Pioniru, pa nek igraju u Nišu, pobogu!

avatar
Zauvek Plavac
Wednesday, 22.02.2017
23:12

Ili u Novom Sadu, tamo je isto pomama za tenisom! U Beogradu može od polufinala...

avatar
Ratko Smolovic
Thursday, 23.02.2017
09:54

mogu i kraljevu