ABA - Birčević MVP revanš mečeva polufinalne serije

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 29.03.2017.
11:18
Izvor: Sportske.net

Krilni centar Partizana Stefan Birčević poneo je zvanje najkorisnijeg igrača drugih mečeva polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Košarkaši Partizana i Budućnosti izborili su se za majstorice pobedama nad Cedevitom i Crvenom zvezdom mt:s u drugim utakmicama polufinalne serije plej-ofa ABA lige.

Druge dve utakmice polufinalne serije plej-ofa regionalnog šampionata obeležila je sjajna partija krilnog centra Partizana Stefana Birčevića.

Srpski reprezentativac zabeležio je dabl-dabl učinak u revanš susretu sa Cedevitom pa je sa 18 poena i 11 skokova stigao do indeksa 29 koji mu je obezbedio zvanje najkorisnijeg pojedinca u drugim polufinalnim mečevima plej-ofa.

Pojedinačno gledano, najbolje statističke parametre u mečevima igranim u Beogradu i Podgorici zabeležili su Rajan Boutrajt (25 poena), Boris Savović (11 skokova), Luka Babić (5 asistencija) i Suad Šehović (3 ukradene lopte).

Majstorice su na programu 2. i 4. aprila.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 29.03.2017
15:02

Idemo Misirac jos 4 partije na vrhunskom nivou,da te tako isprate i Hecer,Novica i mali Marinkovic i opet smo gospodari prstenova...