ABA - Bilan zatvorio krug, centar Cedevite MVP 26. kola

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 14.03.2017.
10:38
Izvor: Sportske.net

Centar košarkaškog kluba Cedevita Miro Bilan imenovan je za najkorisnijeg igrača poslednjeg kola ligaškog dela sezone u regionalnom šampionatu.

Beta/ABA liga/Cedevita/Ev
Beta/ABA liga/Cedevita/Ev

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mt:s i podgoričke Budućnosti u ponedeljak su "spustili zavesu" na ligaški deo prvenstva u regionalnom šampionatu koji se nastavlja narednog vikenda prvim mečevima polufinala plej-of serije.

Poslednje kolo ligaškog dela takmičenja sjajnom partijom je obeležio centar Cedevite Miro Bilan koji je zahvaljujući odličnom izdanju protiv FMP-a zavredio priznanje najkorisnijeg igrača 26. kola.

Hrvatski reprezentativac je sa 23 poena, 7 skokova i 2 asistencije sakupio 31 indeksni poen, a impresivno je to što je ovaj učinak ostvario za 17 minuta provedenih na terenu.

Što se tiče pojedinačnih parametara, odnosno igrača koji su obeležili poslednje kolo, recimo da su Marko Luković i Marin Rozić postigli najviše poena (24), Ivan Ramljak je bio najbolji skakač (11), dok je najviše asistencija podelio Skoti Rejnolds (8), a ujedno je košarkaš Cibone imao i najviše ukradenih lopti (6).

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke