A sada i zvanično - FMP dobio veliko pojačanje!

Autor: Darko Mitrović
subota 14.01.2017.
15:29
Izvor: Sportske.net, kkfmp.rs

Dileme više nema, Ajzea Ostin u nastavku sezone igraće za FMP, posle detaljnih lekarskih pregleda koje je obavio u proteklih nekoliko dana.

Screenshot/Facebook/Isaiah Austin
Screenshot/Facebook/Isaiah Austin

Povezane vesti

Pisali smo već na tu temu pre nedelju dana, američki centar Ajzea Ostin u utorak je doputovao u Beograd, ali se na potpisivanje ugovora sa FMP-om čekalo sve do danas.

On je, zbog poznatih zdravstvenih problema koje je svojevremeno imao, u protekla tri dana obavio brojne medicinske preglede, rezultati su odlični, pa više nije bilo nikakvih prepreka za početak saradnje sa ''Panterima''.

FMP se tim povodom danas oglasio zvaničnim saopštenjem koje prenosimo u celini, a Ostinov debi se očekuje možda već sutra (21h) u utakmici protiv Mornara u Železniku.

''Američki supertalentovani centar Ajzea Ostin potpisao je u subotu ugovor sa FMP-om.

Nekadašnji polaznik univerziteta 'Bejlor' visok 216 centimetara, doputovao je u utorak u Beograd nakon dvodnevnog puta iz Sjedinjenih Država, a nakon trodnevnih detaljnih i rigoroznih medicinskih pregleda, u petak je dobio dozvolu lekara da zvanično može da igra košarku u dresu dvostrukog prvaka ABA lige.

Ostin će u novom klubu nositi dres sa brojem 34, a paralelno sa pregledima, već se upoznao sa novim saigračima i trenerom Maksimovićem, koji će odlučiti kada će odlični Amerikanac i zvanično debitovati u dresu FMP-a.

Lekarski pregledi i testovi opterećenja su takođe pokazali da je Ostin stigao u klub sa zavidnom fizičkom spremom, a prve treninge u novom klubu, odradiće u subotu'', navodi se na klupskom sajtu FMP-a.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FaStee
Saturday, 14.01.2017
18:56

Ako ga povrede zaobidju,potencijalni MVP Evrolige sledece sezone.Ogroman talenat.

avatar
Maestro-Chelsea(Sic)
Sunday, 15.01.2017
07:07

Na koliko godina je potpisao

avatar
FaStee
Sunday, 15.01.2017
14:02

Negde sam procitao 2+1 godinu

avatar
Aleksej Alex Toskovic
Saturday, 14.01.2017
17:57

Srećno! Nadam se da će izgraditi prelepu karijeru sobzirom kroz šta je sve prošao u životu!

avatar
Dario Hubner
Saturday, 14.01.2017
17:16

Nadam se lepoj prici,ovaj momak je mnogo toga prosao i vratio se u sport koji voli i kojim se bavi.Puno srece,zelim ti veliku i uspesnu karijeru!

avatar
Zikone pfc
Saturday, 14.01.2017
16:35