A od Saleta srce i poruka: ''Mutane moj!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.08.2016.
10:24
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Tokom Olimpijskih igara, Miroslav Muta Nikolić je, pored svih obaveza u stručnom štabu Saleta Đorđevića, stigao sve da nas zabavlja njemu svojstvenim šalama, ali i pesmom, igrom, plesom. U istom stilu nastavlja i posle Rija.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Kao i godinama unazad, Muta je na naše reprezentativce, ovoga puta i na ceo olimpijski tim Srbije prenosio pozitivnu energiju, pomagao im da se podignu posle poraza, dodatno im ulivao samopouzdanje posle svakog trijumfa...

Naravno, boravak u Riju će našim košarkašima, ali i svima nama koji smo pratili njihove igre i rezultate, ostati u najlepšem sećanju, a Miroslav Nikolić još uvek sabira utiske posle još jednog velikog uspeha.

On je na temu Rija, srpske košarke i našeg sporta u celini govorio u opširnom intervjuu za ''Kurir'', gde je, između ostalog, objasnio svoju ulogu u stručnom štabu reprezentacije Srbije.

''Kroz šalu im kažem prave stvari. Imam neko određeno znanje što se tiče košarke. Ne može bez atmosfere ništa da se napravi, zato se uvek trudim da opustim igrače pred važnu utakmicu, da se rasterete, izađu mirne glave na teren.

Komunikativan sam i igrači me vole. Sada mi je takva uloga u reprezentaciji. Uvek kroz šalu uvidim i karakter. Volim da se šalim na svoj račun, ali i na tuđi, ništa ne zameram kad se neko šali na moj račun''
, objašnjava Nikolić.

A kakav odnos ima sa selektorom Đorđevićem, Nikolić je možda najbolje ilustrovao otkrivajući na koji način je Saletu nedavno čestitao rođendan i šta mu je njegov pretpostavljeni odgovorio na čestitku.

''Ovo mu je najlepši rođendan, prvi put je bio na OI kao trener i odmah je uzeo medalju. Ujutru sam mu poslao poruku da mi je živ i zdrav i da mu sve najbolje želim. Poslao mi je srce i napisao: ''Mutane moj''', otkrio je Muta, između ostalog, u intervjuu za 'Kurir'.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke