TUGA - Srpska odbojkašica stradala u saobraćajnoj nesreći

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 20.09.2016.
18:29
Izvor: Sportske.net

Srpska odbojkašica Dejana Ludoski podlegla je povredama zadobijenim u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u ponedeljak.

Glenville State College
Glenville State College

Povezane vesti

Beograđanka Dejana Ludoski preminula je u utorak od posledica teške saobraćajne nesreće koja se u ponedeljak dogodila u Americi.

Koledž za koji je Dejana Ludoski nastupala tokom 2012. i 2013. godine sa tugom je saopštio da je srpska odbojkašica podlegla povredama u utorak.

"Ne postoje reči kojima možemo da izrazimo saučešće Dejaninoj porodici i prijateljima. Svi smo je voleli, bila je inspiracija ljudima oko sebe, nedostajaće nam" stoji u saopštenju Glenvil Stejt koledža.

Nakon završenog koledža Dejana je nastavila da se bavi sportom, a Gelnvil Stejt je organizovao okupljanje kako bi studenti zajednički odali poštu stradaloj Beograđanki.

Ne propustite

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KO!
Tuesday, 20.09.2016
18:59
avatar
ProudKnight
Tuesday, 20.09.2016
18:44

Tužno. Sve više mladi gube živote. Odlaze kao cunamijem odnešeni, ostavljajući za sobom gorak ukus života, a sve pod kapom oronulog društva i tužne sudbine mladih danas. Nek' joj je laka zemlja. Duboko saučešće njenoj porodici, a kapa dole za gest njenog koledža.

avatar
????JULEN GUERRERO 8????
Tuesday, 20.09.2016
18:44

Tuga.. Pocivaj u miru!