'Tviter' gori - "Srčani udar i neizmerna sreća!"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 08.02.2016.
21:00
Izvor: Sportske.net

Ljubitelji sporta u Srbiji pohrlili su na društvene mreže da futsal reprezentaciji čestitaju na istorijskom uspehu. Evo kako se na "Tviteru" slavi plasman "Orlova" u polufinale Evropskog prvenstva.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale Evropskog prvenstva, pošto je večeras savladala selekciju Ukrajine golom u poslednjoj sekundi meča.

Ime Miloša Simića večeras će upamtiti svi Srbi koji žive za sportske uspehe svoje zemlje, jer je upravo taj mladić "Orlovima" doneo plasman u polufinale majstorijom u poslednjoj sekundi utakmice.

Kako to obično biva, u Srbiji se ovako veliki sportski uspesi slave kako dolikuje, a prvo mesto gde se ljubitelji sporta okupe da podele svoje utiske i prenesu čestitke po pravili su društvene mreže.

Uprkos tome što futsal u našoj zemlji nema status kakav imaju neki drugi kolektivni sportovi, večeras nisu mogle da izostanu čestitke čitave nacije i zahvalnica "Orlovima" koji su nas sve usrećili.























Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
REVOLT 24. III 2016.
Tuesday, 09.02.2016
00:26

Hm, u rukometu bas i ne mozemo da osvojimo, vise puta dokazano:-//

avatar
REVOLT 24. III 2016.
Tuesday, 09.02.2016
10:52

OK, tri minusa za tri takmicenja koja smo organizovali, a na kojima ipak nismo postali prvaci- muskarci: EP 2012, zene: EP 2012. i SP 2013. Jeste da su rukometasice bile ostecene protiv Brazila u finalu, ali druge su...