Posle burnog derbija i velikog incidenta, sledi spektakl u ''Jezeru'' - Ekonomac overava novu titulu?

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 04.05.2017.
10:56
Izvor: Sportske.net

Veliku pobedu ostvarila je ekipa Ekonomca proteklog vikenda u duelu sa jedinim rivalom u borbi za titulu, ekipom Euro Motusa u Beogradu i tako došla na prag osvajanja još jedne titule. Konačan rasplet već sutra, kada se igra poslednje kolo

screenshot: Youtube.com
screenshot: Youtube.com

Povezane vesti

Sa velikim ambicijama je Euro Motus dočekao Kragujevčane u pretposlednjem kolu Prve futsal lige Srbije, s obzirom da bi pobedom stigli na korak od svoje prve titule od osnivanja kluba pre par godina.

Međutim, Ekonomac je u veom uzbudljivom meču na Banjici slavio sa 3:2, pa će sutra pred svojim navijačima u kragujevačkoj hali ''Jezero'' imati priliku da ''overi'' odbranu trona u domaćem prvenstvu.

Bće to još jedan derbi, s obzirom da Kragujevčanima u goste dolazi trećeplasirana ekipa FON-a koja ovog proleća igra u odličnoj formi.

Tim povodom KMF Ekonomac je pozvao svoje navijače da u što većem broju dođu u halu Jezero, u petak od 19 časova, da ih podrže u borbi za odbranu titule prvaka Srbije.

Kolo pre kraja, Ekonomac ima 57 bodova na vrhu tabele, Euro Motus 55, a FON je treći sa 40.

Ipak, kada je protekli derbi sa Euro Motusom u pitanju, obeležio ga je i jedan incident, posle drugog gola Kragujevčana koji je postigao Valjenko. Dok je on slavio gol sa gostujućim navijačima, iznenda mu je prišao igrač domaćih Tepavčević, udario ga glavom u glavu i pesnicom u vrat , posle čega je, naravno, isključen.

Domaći su posle toga stigli do izjednačenja, ali nešto kasnije iz kaznenog udarca, Slobodan Janjić stavlja rezultatsku tačku na ovaj meč, za konačnih 3:2.

Pomenuti incident možete videti OVDE, na 01:25:10 od početka snimka.


Ne propustite

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 04.05.2017
12:30

Некад Марбо, сад Еуромотус хоће на све могуће начине ван терена да нам узму титулу, али ми им на терену једну деценију доказујемо ко је газда! Завртање ушију тек ће да се настави! КМФ Економац = понос Србије !!!