Ovako su ultrasi napali futsalere Nacionala u Zagrebu!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.03.2016.
10:26
Izvor: Sportske.net

Veliki incident dogodio se u sredu uveče u Zagrebu nakon što su huligani upali na teren i prekinuli futsal meč između Dinama i Nacionala. Na meti su bili i srpski internacionalci Mladen Kocić i Borsko Suružić.

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Neverovatne scene viđene su u sredu uveče u zagrebačkom "Domu sportova" o čemu ste mogli da čitate OVDE.  Dvorana u kojoj nastupa KK Cedevita bila je poprište prvenstvene utakmice hrvatskog futsal šampionata između Dinama i Nacionala.

Poznato je da navijači Dinama koji bojkotuju fudbalski klub zbog Zdravka Mamića u velikom broju dolaze na utakmice futsal sekcije, pa je tako i sinoć veliki broj članova "Bed Blu Bojsa" prisustvovao derbiju.

Od samog starta susreta na udaru su se našli igrači gostujućeg tima, a među njima i srpski futsaleri Mladen Kocić i Borko Surudžić.

Pri vođstvu Nacionala rezultatom 2:0 huligani su upali na teren i napali futsalere gostujuće ekipe, pa je tako golman Ivan Pavlić dobio udarac u glavu, baš kao i predsednik Nacionala Ivica Đolo koji je branio svoje igrače.

Na udaru su se našli i srpski futsaleri kojima je prećeno uz povike "Ubićemo vas, zaklaćemo vas" i "Srbe na vrbe", pa je posle upada huligana na teren bilo logično da meč bude prekinut.

Хаос у Загребу, на удару хулигана и српски футсалери!

Posted by Супер Лига on четвртак 31. март 2016.

Ne propustite