"Orlovi" ne gube nadu - Mundijal je dostižan!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.04.2016.
12:36
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević smatra da njegov tim može da iznenadi Portugal u Lisabonu i plasira se na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije otputovala je u nedelju za Lisabon gde je u utorak od 19.30 očekuje revanš utakmica baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji.

Selekcija Portugala slavila je u prvom susretu u "KombankAreni" rezultatom 2:1 ali se selektor Aca Kovačević nada iznenađenju i plasmanu na Mundijal.

"Stvorili smo u Beogradu veliki broj prilika, zaslužili verovatno bolji rezultat od ostvarenog, ali bez obzira na tu činjenicu tražimo svoju šansu u Lisabonu" kazao je Kovačević.

Srbija je na minulom Evropskom prvenstvu u Beogradu savladala Portugal sa 3:1 pa strateg "Orlova" veruje da je moguće iznenaditi "Selekao" na njegovom terenu.

"Da li je moguće da ih iznenadimo? Zašto da ne!? Oni, istina, sada imaju prednost domaćeg terena, ali dobro se poznajemo. Pokazalo se u našim duelima da odlučuju nijanse, verujem da će i sada biti tako" zaključio je Kovačević.

Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, na kome će učestvovati 24 selekcije, od kojih sedam iz Evrope, održava se od 10. septembra do 1. oktobra.

Ne propustite