Oni će pokušati da odvedu Srbiju na Mundijal!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 06.04.2016.
20:13
Izvor: Sportske.net

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević saopštio je imena igrača na koje računa za revanš susret baraža za odlazak na Mundijal protiv Portugala.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Futsal reprezentacija Srbije narednog utorka igra revanš susret baraža za plasman na Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, a protivnik će joj biti selekcija Portugala.

Portugalci su prvu utakmicu u Beogradu dobili rezultatom 2:1 a selektor "Orlova" Aca Kovačević u sredu je saopštio imena igrača na koje računa za revanš.

Na spisku se nalaze golmani Miodrag Aksentijević i Nemanja Momčilović, odnosno igrači Vladimir Lazić, Mladen Kocić, Miloš Simić, Aleksandar Živanović, Darko Ristić, Marko Radovanović, Slobodan Rajčević, Marko Perić, Stefan Rakić, Vladimir Milosavac, Predrag Jovanović i Denis Ramić.

Do 10. aprila reprezentacija će se pripremati u SC FSS u Staroj Pazovi, a onda sledi odlazak u Lisabon. Utakmica sa Rikardinjom i društvom igra se u utorak 12. aprila u 19.30.

Svetsko prvenstvo u Kolumbiji, na kome će učestvovati 24 selekcije, od kojih sedam iz Evrope,  održava se od 10. septembra do 1. oktobra.

Ne propustite