Nove provere za "Orlove", selektor saopštio spisak

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 23.11.2016.
11:34
Izvor: Sportske.net, fss.rs

Futsal reprezentaciju Srbije početkom decembra očekuju još dve provere, a selektor Goran Ivančić saopštio je u sredu spisak za mečeve sa Francuskom.

fss.rs/Starsport
fss.rs/Starsport

Povezane vesti

Nakon velikog uspeha koji je futsal reprezentacije ostvarila na Evropskom prvenstvu u Beogradu, a zatim bila eliminisana u baražu za plasman na planetarnu smotru u Kolumbiji, otvoreno je novo poglavlje u istoriji ovog sporta.

Fudbalski savez Srbije zahvalio se višegodišnjem selektoru Aci Kovačeviću a korilo "Orlova" prepušteno je Goranu Ivančiću koji je debitovao u ulozi selektora na meču sa Holandijom.

Srbija je u prve dve kontrolne utakmice sa novim selektorom na čelu upisala remi i trijumf nad selekcijom Holandije, a nove provere zakazane su za 6. i 7. decembar kada formu "Orlova" testirati reprezentacija Francuske.

Selektor Goran Ivančić pozvao je sledeće igrače za duele protiv "petlova".

golmane: Nemanju Momčilovića (Ekonomac, Kragujevac) i Stefana Filipovića (FON, Beograd);

igrače: Dragana Tomića (Deus, Sremska Mitrovica), Jovana Lazarevića (Euromotus, Beograd), Miloša Simića (Informatika, Rumunija), Andriju Stankovića (FON, Beograd), Aleksandra Živanovića (Deus, Sremska Mitrovica), Darka Ristića (Ekonomac, Kragujevac), Slobodana Rajčevića (Informatika, Rumunija), Marka Perića (Kaos, Italija), Bojana Filipovića (Smederevo), Stefana Rakića (Informatika, Rumunija), Mladena Kocića (Tjumen, Rusija), Vladimira Milosavca (Deus, Sremska Mitrovica) i Marka Ilića (Kalča Memoris, Niš).

Obe kontrolne utakmice sa Francuzima igraju se od 18.30 s tim što će prvi meč biti odigran u "Šumicama", a drugi dan kasnije u Smederevu.

Ne propustite