Kovačević: ''Poslednja akcija nije bila uigrana, neko je hteo da tako bude!''

Autor: Beta Beta
ponedeljak 08.02.2016.
23:28
Izvor: Beta

Selektor futsal reprezentacije Srbije Aca Kovačević rekao je danas da je plasmanom u polufinale Evropskog prvenstva u Beogradu ostvaren istorijski uspeh i dodao da je poslednja akcija na meču, koja je donela trijumf nad Ukrajinom, bila sticaj okolnosti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/MO

Povezane vesti

"Poslednji napad nije bio osmišljen, već se samo tako namestilo. Perić je iskusno sačekao i video Simića. Kao da je neko hteo da se ovako završi meč", rekao je Kovačević posle meča.

Srbija je danas u Beogradskoj areni pred oko 11.000 gledalaca u četvrtfinalu pobedila Ukrajinu sa 2:1, a gol za trijumf postigao je Miloš Simić u poslednjoj sekundi.

"Očekivali smo tešku utakmicu, bio je veliki ulog. Ukrajina je fizički moćna ekipa i vidjena je prava rovovska borba i čudno je kako je na kraju izrežirana. Čekali smo devet godina na ovakav uspeh i dočekali ga
", dodao je Kovačević.

On je ocenio da Srbija uz veliku podršku navijača može do dobrog rezultata u nastavku takmičenja.

"Idemo korak po korak, dobro ćemo se pripremiti za polufinale. Znamo da imamo najmanje iskustva od preostalih učesnika, ali uz ovakvu podršku sa tribina, sve je moguće", kazao je Kovačević.

Srbija će se u četvrtak u polufinalu sastati sa boljim iz duela izmedju Rusije i Azerbejdžana.

Ne propustite

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 09.02.2016
00:49

Ljudi mi smo nebeski narod , nas bog gleda a i cist primer vam je ovaj gol u zadnjoj sekundi , to nije bilo uvezbano niti je Simic uopste znao gde sutira , bog postoji !!!!

avatar
Dropkick Murphys
Tuesday, 09.02.2016
01:44

Kecmanova trojka,Saletova trojka Hrvatima dva puta(mada je to majstorstvo,a ne visa sila),Zvezdin gol Bajernu,i sad ovo,kao sto kazes......To be continued.....